Buiten Beeld Boek

Vol trots presenteerde Stichting Mooi Werk op 18 mei 2012 het Buiten Beeld Boek. Projectleiders Ineke Hagen en Eric van overhandigden het eerste boek aan de Vlaardingse wethouder Jan Robberegt. De uitgave portretteert zes jaar Buiten Beeld Vlaardingen en bevat interviews met wijkbewoners, een bespiegeling over de beeldentuin en foto’s van de busreizen en activiteiten.

Wilt u dit boek ontvangen? Het is nog altijd gratis verkrijgbaar bij stichting Mooi Werk.

Heel trots is Mooi Werk op het Buiten Beeld Boek. Deze publicatie portretteert zes jaar Buiten Beeld Vlaardingen en bevat interviews met wijkbewoners, een bespiegeling over de beeldentuin en foto’s van de busreizen en activiteiten.

BB_usreis_Gelderland23.jpeg BB_usreis_Gelderland08.jpeg _EVS8426.jpg Boekpresentatie009.jpg Boekpresentatie004.jpg Boekpresentatie011.jpg

Op zaterdagmiddag 18 mei overhandigden Ineke Hagen en Eric van Straaten in de beeldentuin aan de Buys Ballotlaan de eerste exemplaren aan wethouder Jan Robberegt en Ad Raaijmakers van Waterweg Wonen. Onder genot van een hapje en een drankje én live-muziek van jazz-zangeres Maaike den Dunnen bekeken de aanwezige wijkbewoners de publicatie.

Op Foto’s Buiten Beeld Boek presentatie vindt u foto’s van de middag.